23.04.2010 г., 0:36 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
621 0 2

1.Дойде денят на нашата раздяла,

и в мене плаче едно сърце.

То  нощем тихо страдаше

неутешимо, влюбено във теб.

 

2.Кажи, защо от мене се отрече

и всичко хубаво изтри?

Аз исках по пътя си да тръгнем

и заедно да продължим.

 

3.Останаха мечтите ми несбъднати,

а чувствата - в удавени слова.

Отминаха надеждите безсмислени

някъде далеч във вечността.

 

4.Ние тръгваме…

някъде със гръб един от друг,

надявайки се да се обърнем,

с поглед един към друг.

 

5.Тя почука днес и на нашата врата.

Взе ми теб и стана тихо.

Оглуша и моята душа,

за чужди ласки - чужда.

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??