14.02.2008 г., 9:56 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
536 0 2
 

РАЗДЯЛА!?

 

Всеки ден се разделям със нещо.

Всеки ден съм почти изигран.

Тръгвам случайно, случайно се връщам.

Става ми скучно, пак тръгвам натам.

 

Там, където забравям за всичко:

за умора, за грижи, за вас.

Мои толкова близки приятели,

щом се сетя - се смея на глас.

 

Толкоз близки, че близост такава

с враговете си бих разделил

и когато от нещо ми писне,

чаша вино със тях бих изпил.

 

Всеки ден се разделям със нещо.

Всеки ден се променям и аз.

Изигран да се чувствам не искам

И затуй се разделям със вас!

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??