7.10.2009 г., 12:26 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
502 0 1

От раздялата боли,

не казвам, че е лесно.

Трудно чувство е това,

но се преодолява, няма как!

 

Нека се примирим

и обиди вече не редим.

Вече зрели сме, нали,

затова  нека спрем с тези игри!

 

Играта започнахме,

но правилата не прочетохме.

Май това ни беше грешката!

Все бързаме, а животът е пред нас!

 

Късно е вече

карти да редим,

мина време -

няма смисъл дори да ги свалим!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Петя, харесва ми куража да публикуваш, а ми се ще да заложиш повече в смисъла на подреждането на мислите и думите, за да можем да наречем и поезия, това, което предлагаш...Инак - дерзай! Барона
Предложения
: ??:??