27.10.2007 г., 0:10 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
1113 0 5

Прощална прегръдка
на две тела заблудени.
Прощална и дълга...
раздяла...
... и две лица засмени -
искра топлина
в зимната вечер студена...
... и нескрита тъга,
а радост в сълзи претворена.


Прощална прегръдка,
неочаквана, ала мечтана...
... и нежна милувка
лекуваща някаква рана...
Погледи във тъмнината слети,
малко тишина и малко смях,
движения бавни, като на лента заснети,
и мъничко страх...
Прощална прегръдка...
... прощална и вечна.
По челото - плаха целувка,
плаха... и някак далечна...

© Дилян Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??