Нежна целувка в тъмата. За двама.
Ласка без думи. Със поглед един
аз те привличам към мен. Без измама
сядаш до мен. Дъх на жасмин.
Храсти и хълмове спят в тишината.
Аз съм на пясъка. Ти си до мен.
Тук съм, желая те страстно. В устата
целуваш ме ти и вече съм в плен.
Ставаме - скоро ще съмне зората.
Поглед последен. Става ясно навън.
Ръцете разделят се. Чезнем. Лъчите
отварят очите. Това било сън.
2002
© Хел Всички права запазени