10.03.2023 г., 8:31 ч.

Разговор 

  Поезия » Еротична, Хумористична
326 0 2

-Стано, Стано, бяла Стано,

що ме будиш толкоз рано?

-Ставай, ставай, любе мило,

слънцето е изкласило!

 

-Нямам, мари Стано, сили.

Кажи, кво със теб сме пили?

-Май не помниш , любе драго?

Любехме се с тебе благо...

 

-Щом сме правили туй снощи,

как съм жив и здрав все още?

Щото пих кило ракия,

преди в леглото да се скрия!

 

Други май са ме сменили!

Нямам аз такива сили -

хем да пия, хем да любя,

хем паметта си да изгубя!

 

- Няма други, скъпи мой!

Много як си след запой.

Цяла нощ легло тресяхме,

даже и за миг не спряхме!

 

- Че ме лъжеш, туй е вярно...

Ала, ми говориш харно.

От туй взимам си поука -

спирам с пиенето тука!

 

С тебе, Стано ще се любим

паметта дорде изгубим.

Ще съм трезвен, кукуряк -

да не ме будалкаш пак!

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??