3.04.2009 г., 8:30 ч.

Разговор с теб насън 

  Поезия » Любовна
620 0 2

 

- Защо дойде в живота ми, кажи ми?

- Не можех да не дойда! Помогни ми!

- Не съм желала мислите ми да обсебиш!

- Открих, че търсил съм те някъде във себе си!

 

- Не смяташ ли, че търсил си ме в друга?

- Не мисля, че тя има някаква заслуга!

- Добре тогава, нека продължим на чисто!

- Съгласен! Аз от теб не искам нищо!

 

- Как нищо? А нима не искаш любовта ми?

- Каквото искам го доказва смелостта ми!

- Да, смел си и си откровен до болка!

- Аз искам същото от теб, за да не бъдеш жалка!

 

- Да бъда жалка никога не мога.

   Доверие ти имам, дадено от Бога.

- Не искай непременно да ти вярвам.

   Ще дойде миг, когато ще повярвам.

 

- Не чакам този миг-прозрение,

   а искам да усетя твоето вълнение.

- Ще имаш чувствата, облечени в търпение,

   когато може би ще искам твойто позволение.

© Живка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сънищата, понякога, са много по-красиви от действителността, въпреки че я отразяват по някакъв начин. Понякога единствено "там се срещаме" и "разговаряме" с хора, които много ни липсват! Поздрави за хубавия стих!
  • Хареса ми!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??