7.12.2010 г., 13:29 ч.

Разходка... 

  Поезия » Друга
493 0 3

И ето, капките по стъклото

на тъжната зима се стичат...

А братче и сестриче под ръка,

мъка и любов ги наричат,

се разхождат из сивата гора...

С разноцветие наоколо - загадка...

 

Мъката прошепнала на любовта - 

аз от тебе страдам...

А любовта отвърнала:

Аз от теб се раждам...

 

И така из сивата гора

разхождали се братът и сестрата.

Разменяли си разни слова,

за смеха, щастието и сълзата...

 

Потънали в приказка една,

която не успели да разкажат...

А мъката и любовта

заплакали заедно 

със сълзите на гората... 

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??