21.10.2009 г., 15:20 ч.

Разходка 

  Поезия » Друга
691 0 13
В октомврийската сутрин
ходих нейде из парка.
Гледам - няма ги мутрите.
И дечица се мяркат.

- Бре - си викам, - човеко,
я се връщай! Къде се
запиля надалеко!
Чак във другата есен.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??