6.04.2006 г., 15:52 ч.

Разходка с теб 

  Поезия
1246 0 1



Срещнах те разрошена, игрива.
Погледнах те ...
                    мигът отмина ...
и ти отмина с него.
А след това се чудих
защо не те попитах за листата.
А още след това те чаках,
                    на спирките,
                    безсъние,
                    световъртеж,
в една едничка дума - студ.
Треперех и те гледах,
а ти не беше там и аз не бях.
Положих много труд, за да изпълня
треперейки скроения си план
с едничка цел -
отново да те зърна.
                    ТОЗИ ДЕН.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??