Apr 6, 2006, 3:52 PM

Разходка с теб 

  Poetry
1257 0 1



Срещнах те разрошена, игрива.
Погледнах те ...
                    мигът отмина ...
и ти отмина с него.
А след това се чудих
защо не те попитах за листата.
А още след това те чаках,
                    на спирките,
                    безсъние,
                    световъртеж,
в една едничка дума - студ.
Треперех и те гледах,
а ти не беше там и аз не бях.
Положих много труд, за да изпълня
треперейки скроения си план
с едничка цел -
отново да те зърна.
                    ТОЗИ ДЕН.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??