21.11.2008 г., 18:20 ч.

Разкажи ми 

  Поезия » Любовна
856 0 6

Ела! За нея сега ми разкажи.

От сърцето си разкрий ми всяка струна.

Не ми спестявай, всичко ми кажи,

аз ще повярвам на всяка твоя дума.

Кажи ми колко пъти ти си я прегръщал

в нощите, когато е била сама,

гръб на свойте чувства си обръщал,

за да излекуваш нейната тъга.

Кажи ми как се молиш всеки ден

за един неин поглед, усмивка или дума.

И колко ти е безразлично, да виждаш мен,

щом душата ти принадлежи на друга.

 

А сега нека аз да ти разкажа,

от твойте думи колко много ме боли,

как знам, че никога, каквото и да кажа,

в сърцето ти никой няма да я замени.

Ще ти кажа колко много нощи 

щастлива в ръцете ти съм спала,

без да знам, че за нея мислиш още

и за пътите, когато тя на мойто място е лежала.

 

 

Ала думи не останаха в мене,

за да ти кажа как сърцето ми разби.

Жени ще имаш много, по-добри от мене,

но дали ще те обичат тъй, както аз преди...?

© Зорница Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!!!!!!!!
  • Понякога изглежда все едно каквото и да направим нищо не можем да променим, мен лично от това безсилие най-много ме боли
  • С много тъга...но прекрасно!
  • найстина страхотно произведение, поздрави, мисля че имаш голям талант, продалжаваи само така...
  • "Жени ще имаш много, по-добри от мене,

    но дали ще те обичат тъй, както аз преди...?"

    !
  • Чудесна изповед...попила тъга...
Предложения
: ??:??