21.11.2018 г., 11:27 ч.

Разкажи ми 

  Поезия » Любовна
684 0 0

Разкажи ми за най-големите си страхове, 

от които бягаш като изплашено дете, 

а аз като храбър рицар, борещ се със зверове, 

ще успокоя златното ти, пълно с любов сърце. 

 

Погледни ме сега ти,

с красивите си, блестящи очи, 

ще остана завинаги до теб, 

за да усещам целувки по-сладки от мед.

 

Ще преборим ли всяка трудност по нашия път?

Ще направим ли по-шарен света? 

Аз вярвам в безграничната ни любов, 

всяка пречка ще бъде за нас нов урок. 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за любовта. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??