Разкажи ми за най-големите си страхове,
от които бягаш като изплашено дете,
а аз като храбър рицар, борещ се със зверове,
ще успокоя златното ти, пълно с любов сърце.
Погледни ме сега ти,
с красивите си, блестящи очи,
ще остана завинаги до теб,
за да усещам целувки по-сладки от мед.
Ще преборим ли всяка трудност по нашия път?
Ще направим ли по-шарен света?
Аз вярвам в безграничната ни любов,
всяка пречка ще бъде за нас нов урок.
© Kristin Kostova All rights reserved.