11.11.2011 г., 17:24 ч.

Разкажи ми и ще ти разкажа 

  Поезия » Любовна
931 0 4

 

Силен си, така ли?
В живота си се бориш с хиляди неща.
Вървиш напред, крачиш смело, знаейки, че смелостта е с теб и в деня и в нощта.
Прекосяваш планини, морета,
пътеки осеяни с дяволски злини.
... Борбата ти за справедливост изглежда ще е вечна,
като рицар в старо време..
Като Мъж с главни букви в днешни времена..
Почакай! Спри се!
Остана ли ти време за любов поне една?
Спри за миг в мойто време,
тук не се води никаква война.
Остани за малко, поне да си починеш!
Свали целия товар пред моята врата!
Влез и разкажи ми за какво копнееш,
откри ли го до днес, спечели ли го в някоя война?
Нека сега аз да ти разкажа
за копнежите на една влюбена жена..
Седни! Спокоен вече погледни ме!
Без думи ще говоря за една съдба.
Отпусни се, с очи ще трябва да ме слушаш.
Довери ми се, с ръце ще трябва да ме виждаш.
Предадеш ли се на топлината в очите ми,
ще чуеш как нежността ми призовава твоята.
Докоснеш ли тялото ми с ръцете си,
ще видиш как страстта ми отключва силата...
Силата, която носи всяка жена...
Силата, която побеждава всяка една ваша /мъжка/ война.
Харесва ли ти разказа?... Тогава нека продължа...
И докато го правя, не спирай да ме гледаш и докосваш,
за да си припомняш всеки път, че това не е лъжа,
а то е, че Силата, Тя е в любовта.
След това продължи битките си в живота,
ще видиш колко по-сладки ще са те.
Щом вкъщи ще те чакат с охота,
твоята жена...
... и твоето дете.

 

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??