Разкажи ми ветре приказка една
Приказка със чудеса
Душата моя тъй е зажадняла
Душата моя не е цяла...
Моля ти се ветре разкажи ми
Чудеса от приказките покажи ми
Помня как разказваше ги мама
Вярвах...
Не бяха те измама
Душата моя детска си остана
Сега е като жива рана
Иска...
приказка да и разкажеш
Раната с мехлема да намажеш
Знам аз ветре
Стават чудеса
Ти ги знаеш - пътуваш по света
В приказка ги ветре събери
Чакам да ми я разкажеш ти
© Любомир Деничин Всички права запазени
Поздрав Борко!!!