15.11.2009 г., 23:28 ч.

Разказах ли ти? 

  Поезия » Любовна
1685 0 16

За цветята 

разказах ли ти?

Душата 

снощи при тях

си намерих. 

За луната

разказах ли ти? 

Сълзата,

последната,

снощи при нея

оставих.

За звездите

разказах ли ти?

Очите

снощи при тях

си намерих.

А за себе си

разказах ли ти,

че сърцето

снощи при тебе

си оставих.

 

 

© Ирена Чинтова Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??