Nov 15, 2009, 11:28 PM

Разказах ли ти? 

  Poetry » Love
1700 0 16

За цветята 

разказах ли ти?

Душата 

снощи при тях

си намерих. 

За луната

разказах ли ти? 

Сълзата,

последната,

снощи при нея

оставих.

За звездите

разказах ли ти?

Очите

снощи при тях

си намерих.

А за себе си

разказах ли ти,

че сърцето

снощи при тебе

си оставих.

 

 

© Ирена Чинтова Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??