1.07.2008 г., 12:04 ч.

Различна 

  Поезия » Любовна
732 0 2
Аз съм дъщеря на ветровете,
на бурите, стихиите и дъжда,
аз съм дъщеря на хората,
аз съм сила, страст и доброта.

Като пеперудите съм волна,
не можеш да ме удържиш,
от надежди и мечти съм болна,
знам, не можеш да ми го простиш.

Аз съм вечност, аз съм обич,
аз съм неразделна част от теб,
но едва ли ти ще бъдеш този,
който ще успее да ме спре.

Ще си тръгна и ще ме забравиш,
ще обикнеш птица без крила,
а аз отново ще остана
на черните криле на вечността.

© Стели Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??