30.07.2013 г., 22:41 ч.

Различна 

  Поезия » Любовна
1028 0 8

Различна


Аз мога да съм няколко жени.
Мръсница с вкус на топло капучино.
Съпругата, която те вини
и тази, дето вечно е невинна.

Аз мога да съм тиха самота
и бездна в отчаяние лирично.
Аз мога да ти стопля и света,
и сън да бъда - сянка демонична.

Отдавна съм и радост, и тъга.
И грозна, и болезнено красива.
Коя от нас избираш си сега
по устните ти с дъх да се разлива?

Коя от нас желаеш през деня,
а нощем до безумие отричаш?
Ни ангел съм, ни демон... А жена.
И зная, че до лудост ме обичаш.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??