17.12.2007 г., 8:19 ч.

Различна 

  Поезия » Друга
482 0 2
  Различна

22.10.2005

 

Наричай ме грешна,

наричай ме свята,

дай ми сто имена,

но за теб да съм  жената,

единствената на света.

 

С хиляди лица ще бъда -

и бурна, и нежна, и дива,

но само за теб ще пребъда

любяща, топла, красива.

 

В милиони образи ще  влизам:

мръсница, светица, любима,

но само теб ще обичам -

в сърцето си гравирах твойто име.

 

Ще съм разкрепостена и различна,

ще бъда истинска жена.

Ще бъда секси, неприлична

и дива, страстна и добра.

Жена с едно сърце, но с хиляди лица.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??