14.02.2018 г., 1:01 ч.

Различни, но еднакви 

  Поезия » Друга
751 1 2

Виж себе си в просяка стар и приведен.
Не виждаш ли, още не гледаш.
Не бой се,
красиво е точно такова...

истинско,
неподправено, уж скрито, но явно.
Да, точно то, извор на всичко.
Движеща сила на цяла Вселена.
Творец и творение в безкрайно движение.
Творец и творение във вечно единство.

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??