21.02.2007 г., 7:37 ч.

..различно.. 

  Поезия
803 0 5

Живея в свят, от този тъй различен.
Живея в някакво различно време.
Като метеор, от бурите повличан.
Като някакво пустинно цвете.

Един оазис - моята утеха.
Парещ пясък - моето легло.
Нежен вятър - моята постеля.
Свежо утро - моят благослов.

© Анелия Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??