10.04.2011 г., 20:17 ч.

Разминаване 

  Поезия » Любовна
1551 3 4

Разминаване

 

Защо толкова рано ти си се родил,

защо аз толкова съм закъсняла,

та светът любовта ни е забранил

и всички искат нашата раздяла...

 

Защо сега в живота ти се появих,

когато да се влюбваш ти е късно,

защо цял живот семейство си градил,

а аз за миг от тях да те откъсна...

 

Защо така съдбата ме наказва -

да е грешна първата ми любов,

а ти, когато всичко си постигнал,

друга да събуди в тебе зов...

 

Защо любовта е толкова жестока,

да имаме откраднат миг и той проклет...

Защо като да се влюбя молех Бога,

той ме срещна точно с теб?!

 

Да, знам, че аз съм много малка,

а ти имаш съпруга и деца,

в очите на света сме жалки,

а толкова ни е искрена любовта...

 

Не плачи, сега е време за раздяла,

виновни няма, Бог така е решил,

просто аз съм много закъсняла,

а твърде рано ти си се родил...

 

24.07.2009

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??