30.07.2013 г., 22:33 ч.

Разминаване 

  Поезия
450 0 2

Не ме ли виждаш? Aз съм тук.

Ето, протягам към тебе ръка.

Чаках те миг -  хвана я друг.

Защо твоя миг закъсня?

Не те ли виждам? Ти си пред мен.

Говориш ми нещо без думи.

Повиках те, късно обаче, смутено.

Не ми отговори. Не чу ли?

Не сме ли заедно? Тук и сега.

Секунди стоят помежду ни.

Изминаха всички - една по една…

Страст като прах разпиляна.

Нашето време беше различно.

Там ще съм, но ти ще си тук.

Aко утре се слеем в едно, хаотично,

аз ще съм друга, а ти ще си друг.

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??