Разминаване
В кръчмата в различни пози,
демонстрирайки обноски,
седяха крокодили с носорози
и мълчаха философски.
Тя влезе и нежно потрепери -
като птица на жица.
Всеки с поглед я замери
тази хубавица.
Не почувства никаква вина
макар от погледи раздирана.
Разминаването с красива жена
е едно малко умиране.
© Иван Иванов Всички права запазени