Feb 18, 2014, 7:50 AM

Разминаване 

  Poetry
380 0 0

 

 

                                              
                                     Разминаване

                          В кръчмата в различни пози,
                          демонстрирайки обноски,
                          седяха крокодили с носорози
                          и мълчаха философски.

                          Тя влезе и нежно потрепери -
                          като птица на жица.
                          Всеки с поглед я замери
                          тази хубавица.

                          Не почувства никаква вина
                          макар от погледи раздирана.
                          Разминаването с красива жена
                          е едно малко умиране.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??