28.08.2024 г., 8:06 ч.

Разминаване 

  Поезия
43 0 0

   Р А З М И Н А В А Н Е

 

Всеки живее толкова дълго,

колкото сам може да понесе

в лабиринта на житейските пъзели,

където Съдбата интензивно тече.

 

Безразличието към екзестенциални въпроси

почти винаги отчитано бива за грях,

ако наясно не си,на този свят днеска защо си,

късно е,утре сам да се питаш,защо ли не бях?

 

07.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??