10.07.2010 г., 23:24 ч.

Разни тревоги 

  Поезия » Гражданска
540 1 1

Тъпи сериали ни заливат,

бавно мозъците ни промиват.

Зяпаме безумните интриги,

та чак почват да ни текат лиги.

 

Книгите са вече демоде,

важно е да гледаш Ферхонде.

Ориенталщината процъфтява,

ценностното никой не го вдява.

 

Чалга перхидролки просперират,

знаят те къде да се навират.

Гледат с лъскави очички,

щом им замирише на парички.

 

От жалките заплати всеки страда,

но никой не излиза на площада.

Преходът чудовищно проточиха,

вече почти кръвта ни излочиха.

 

Възрастните хора мизеруват,

болести сред младите върлуват.

И нещо друго психиката ми клати –

няма вече свестни домати.

© Хийл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е за съжаление!!!Поздрав за позицията!Изцяло я споделям!И за доматите - не става вече онази старата шопска салата!
Предложения
: ??:??