8.02.2008 г., 18:57 ч.

Разочаровах се 

  Поезия » Философска
1262 0 13
Разочарована,
а може би смутена,
забравена от всеки съм,
обаче не се предадох.
Чертая пътя си,
ала не зная
ранената душа как да 
опазя.
Владея ли се, може би,
актрисата във мене дреме -
харесвах ви и искрено ви вярвах,
сега, обаче може би е време
една сълза без чувства да пролея!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??