27.07.2008 г., 21:23 ч.

Разочарование 

  Поезия
701 0 3

Разочарование

Да издера искам очите ти,

да измия ръцете от греха,

да върна за миг времето

и "любов" да не те нарека.

 

В лъжи живях до днес,

в измами подли, зли...

Да простя не мога аз...

Тръгвам с очи от сълзи!

 

Не очаквах това от теб,

да повярвам ми е трудно.

В сърце сега от лед

преглъщам болка мудна...

 

Защо предаде любовта,

защо разби света ми?

Зная, сладък е греха,

но и е гнездо от змии.

 

По-разочарована не съм била,

предадена по грозен начин

от най-милото в света

с измамно име "ЯНЧО".

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разочарованията и болката често раждат хубави неща ...
  • Хм, смятам, че поезията трябва да се посвещава на любовта, а не на омразата... Съжалявам за болката и аз... Иначе благодаря, че я сподели с нас Дано ти е олекнало...
  • Много е хубаво! Съжалявам за болката!
Предложения
: ??:??