Започна с мен и теб.
Приятели, които никой не можеше да раздели.
Никога не съм мислил,
че можем да се разделим ...
Така че сега,
просто чакам сам,
защото сега не можем да бъдем заедно.
Никога не съм си представял края ...
2 години с теб минаха толкова бързо.
Знам, че не мога да живея в миналото.
Не мога да изтрия,
не мога да заменя ...
Смеейки се през цялото време.
Бях като теб,
ти беше като мен.
Защо се промени?
Защо сега си толкова различна?
Как можеш да се държиш така,
сякаш не ме познаваш,
когато бяхме приятели,
които никой не можеше да раздели.
Ти си тази,
която ме игнорира и ти си тази,
която не иска да бъде с мен.
Ние бяхме приятели,
които никой не можеше да раздели.
Сега не можем да бъдем заедно
и никога не съм мислил,
че ние можем да се разпаднем.
© Емил Богданов Всички права запазени