23.08.2010 г., 16:24 ч.

Разплитам... 

  Поезия » Източни форми
759 0 19

Разплитам тъга

в косите на спомен.

Заплитам радост.

 

Вързвам минало

за ограда-бъдеще...

Развързвам мига.

 

Събличам мисли

пред огледалото–сън.

Обличам чувства.

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??