Aug 23, 2010, 4:24 PM

Разплитам... 

  Poetry » East forms
758 0 19

Разплитам тъга

в косите на спомен.

Заплитам радост.

 

Вързвам минало

за ограда-бъдеще...

Развързвам мига.

 

Събличам мисли

пред огледалото–сън.

Обличам чувства.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??