23.10.2009 г., 0:35 ч.

Разпродажба 

  Поезия » Друга
854 0 5

В три пътя се разпилява душата ми:

Единият се е свил в кошницата –

при букета от диви метличини;

Вторият – дрипав и безпомощен

бяга след вятъра... вятърничаво;

Третият раздира ежедневието ми

и строи кули от хаос.

Коя ли орисница ме ориса

все да поправям пътищата си?

 

Обява: Продавам на части душата си.

Цена: Първоначално три сребърника,

останалите може и на изплащане.

© МАРИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??