22.03.2017 г., 0:06 ч.

Разпръснати 

  Поезия » Любовна
302 0 1

 

 

Две души сме, разпръснати в безкрая,

две души съставящи взаимното ни цяло,

близо ли сме или далеч, не знаем.

Не знаем или ни е страх да се пожелаем.

 

Една мечта, без душите ни самотна е,

не ще се случи и без нас безплодна е.

Ще протегнем ли ръце за да я прегърнем,

или все така заобиколени с хора, самотни ще си бъдем...

 

Протягам ти ръка за да те намеря,

душите си да съберем и да сме щастливи,

мечтата си да сбъднем аз копнея.

Издирвам те,

но търсиш ли ме ти?

Копнееш ли за нас?

Кажи, къде си?...

© Димо Всички права запазени

Всички търсим или сме търсили и малцина са открили истински търсеното, а не просто това, с което са се задоволили... 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??