28.10.2020 г., 8:30 ч.

Разриви 

  Поезия » Любовна
250 0 1

Да не избира мене. 

Но да ми размаже червилото. 

Да не разбира от стихове. 

Но да чете от моите. 

 

Да ми пореже душата. 

Да ми лази по нервите. 

Да ми стъпва накриво.  

Да ми боде в очите. 

 

И аз да не мога нито въздух да си взема.

И аз да не мога нито дума да напиша.

 

Аз ей такива разриви

искам на сърцето. 

 

Ей такива! 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??