21.04.2008 г., 18:47 ч.

Разрушена 

  Поезия » Друга
664 0 1

Мечтите изплуват толкова лесно

И аз само това знам

Истинската любов е фантазия

Нали съм разрушена, как мога да знам

 

Изплашена съм и съм сама

Не казах всичко, което исках да кажа

И не можеш да вземеш това, което го няма

Не те чувствам близо до мен

 

Лек няма, а ме боли до смърт

Ти живееш в своя всят

И там всичко ти е добре

Нали отговаря на това, което искаш

 

Не искам да ми пука

Не искам да мразя

Не искам да бъда разрушена

Не искам да се мразя

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!!!
Предложения
: ??:??