9.10.2007 г., 8:31 ч.

Разсипах всичките звезди  

  Поезия
589 0 6

Какво да правя
със звездите,
дето
ги събирах
във сърцето си
години
и разсипах 
всичките звезди
със шепи
- в думите ти
в нежността
и погледите ти?...
Какво да правя,
щом мислите ми
ги отвързва
вятър
и жадувам
твоите ръце,
очите ти
и себе си

насред разсипаните

звезди във стаята -

от думите ни,
от погледите ни,
от мълчаливите ни
нежни обещания?...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??