проникване...
болезнено чувствено
до едно друго аз
с фин оттенък на размитото нежно
и дъга от дъждовен кристал
спряла
за миг върху миглите
като жест на изтънченост
разсипани думи небрежно красиво
по ръба на оголен нерв
пролазващи в желание за рисунък
стоплящо пръстите
след недовършен изящен ескиз
с овала
на крехка очакваност
до болка
изпълваща с теб...
музика... Because of... Lenard Cohen
© Магдалена Костадинова Всички права запазени