7.02.2024 г., 10:43 ч.

Разсъдително 

  Поезия » Хумористична
178 0 1

Бях пил вино,хем ракия...

Даже бира-две изкърках.

Ей, голяма простотия!

В що скандали се забърках.

 

Думах врели-некипели,

нали неадекватен бях.

Бая жени ми налетели,

брате,станал съм за смях!

 

И шамари май съм ял,

и псувни безброй отнесъл.

Е, останал съм си цял,

но тревата съм отесал.

 

Па и няколко мъжаги
върху мен се упражнили.

КлЬощави били тояги,

даже някакви дебили,

 

ала щото бях замотан

и съм бил в небитието,

явно много съм си смотан

прекаля ли с питието.

 

Затуй ви казвам-хора бдете!

Бистра да ви е главата!

А от мене запомнете-

поне две бири със чорбата!

 

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??