Бях пил вино,хем ракия...
Даже бира-две изкърках.
Ей, голяма простотия!
В що скандали се забърках.
Думах врели-некипели,
нали неадекватен бях.
Бая жени ми налетели,
брате,станал съм за смях!
И шамари май съм ял,
и псувни безброй отнесъл.
Е, останал съм си цял,
но тревата съм отесал.
Па и няколко мъжаги
върху мен се упражнили.
КлЬощави били тояги,
даже някакви дебили,
ала щото бях замотан
и съм бил в небитието,
явно много съм си смотан
прекаля ли с питието.
Затуй ви казвам-хора бдете!
Бистра да ви е главата!
А от мене запомнете-
поне две бири със чорбата!
© Георги Янков All rights reserved.