15.12.2007 г., 7:58 ч.

Реалност 

  Поезия » Гражданска
835 0 21

Не пирувай на отрупани трапези

и под мостовете тъмни не замръквай!

Не пилей богатството със шепи,

но и на бедняка кожата не смъквай!

 

 

 

 

Не прекалявай много със веселие

и с тъгата своя - неизказана...

Пази се!... в днешното безверие

доброто не остава ненаказано...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??