5.09.2010 г., 22:08 ч.

Реалности 

  Поезия » Друга
544 0 2

Забързан ден,

инертност и досада.

Това за мен,

на друг му стига листопада.

От борч в лъжа,

от истина в омраза.

Засмян тъжа,

без думи правя фраза.

Набит на кол,

пулсира моят дух,

съблечен, гол,

разбит на прах и пух.

Студен вампир

набива остро стреме.

Фалшив кумир

се кара - няма време!

Мълча и слушам,

но на глас не смея

да се разпсувам,

нали уж себе си живея!

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??