2.11.2004 г., 18:00 ч.

Реч по случай откриването на Апокалипсиса 

  Поезия
1201 0 2

Братя и сестри,
ние сме слепци!
Живеем за чуждите очи.
Слепотата ни избива в чуждите зъби.

Братя и сестри,
ние сме слепци,
вкопчени до синьо в нечии ръце,
а в един на всеки сто -
живее сърце
и вижда око.

Братя и се.....
...............
Моля за извинение!...
Току що ми съобщиха, че...
Новият Спасител е хвърлил пъпната си връв,
който му се върже пръв,
получава уникалната възможност да се възползва от
новата ни услуга - избор на Личен Апокалипсис!
Възможностите са две:
1."Пътят към дома и тъмнината",
или
2."Към пропастта и светлината".
За 1. Моля явете се на "Кьоравата пътека" с. Ключ!
За 2. Моля явете се на "Портата на 40-те девици" нос Калиакра!

...А сега на вниманието всички вярващи...
...Апокалипсисът се отлага, поради спорове за авторските права.
До момента са подадени около 5 милиарда жалби по делото...

© Пенчев Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??