10.02.2017 г., 14:47 ч.

Редом до звездите 

  Поезия » Любовна
425 0 0

Редом до звездите

 

Чаках те да дойдеш,
чаках те в съня ми,
светлина да бъдеш,
въздух помежду ни.

 

В трепета на дните
ти за мен си нужен,
редом до звездите
като тях задружен.

 

Радости прелитат
в мигове безбройни,
вихрите нестихват
с трепети поройни.

 

Устните се сливат,
сластите изгарят,
чувствата преливат,
издигат и даряват.

 

В този миг безценен
силно те усещам:
- Стана ми потребен
от първата ни среща!

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??