11.11.2007 г., 10:13 ч.

Рефрен 

  Поезия » Философска
826 0 32
Съкровен и свят рефрен
на невинност ме обрича.
Някъде дълбоко в мен
броди странното момиче...

То открива своя път
във духовната вселена.
Чувствата - слънца трептят
с чудна вяра озарени...

Пътят му е осветен -
може само да обича.
Някъде дълбоко в мен
пее странното момиче...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??