Nov 11, 2007, 10:13 AM

Рефрен 

  Poetry » Phylosophy
830 0 32
Съкровен и свят рефрен
на невинност ме обрича.
Някъде дълбоко в мен
броди странното момиче...

То открива своя път
във духовната вселена.
Чувствата - слънца трептят
с чудна вяра озарени...

Пътят му е осветен -
може само да обича.
Някъде дълбоко в мен
пее странното момиче...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??