7.12.2010 г., 10:31 ч.

Рефрен 

  Поезия » Любовна
469 0 1

Р Е Ф Р Е Н

 

Душата ти е много нежен храм -

как искам пак с душата си да го докосна!

Една икона грее в притвора мечтан -

лицето ти, ухаещо на маслодайна роза...

 

 

 

2009 година

© Даниел Цокев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красив стих!И ценен,вече рядко търсят с душа,повечето търсят с очи.Поздрав
Предложения
: ??:??