Dec 7, 2010, 10:31 AM

Рефрен 

  Poetry » Love
467 0 1

Р Е Ф Р Е Н

 

Душата ти е много нежен храм -

как искам пак с душата си да го докосна!

Една икона грее в притвора мечтан -

лицето ти, ухаещо на маслодайна роза...

 

 

 

2009 година

© Даниел Цокев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красив стих!И ценен,вече рядко търсят с душа,повечето търсят с очи.Поздрав
Random works
: ??:??